Vi vækster og styrker vores kompetencer!

Vi er meget glade og stolte over, at vi her i august har haft fornøjelsen af at byde endnu 2 nye medarbejdere velkommen her hos Consortio – denne gang er det Duane Goodman og Michael Frederiksen, der begge starter i rollen som NAV/Business Central Konsulent.

Duane har en bachelor i Softwareudvikling, og kommer fra en anden Microsoft ERP-partner, hvor han de seneste 7 år har arbejdet med Microsoft Dynamics NAV/Business Central.

Michael er uddannet civilingeniør og har 20 års erfaring som IT-konsulent, heraf de seneste 6 år med ERP-rådgivning, herunder også opsætning, implementering og optimering af NAV og Business Central.

Både Duane og Michael kommer med en solid faglig baggrund som udvikler, konsulent og arkitekt på flere store NAV implementeringer, så det er et par meget rutinerede og kompetente kollegaer, der kommer til at forstærke vores team med stærke NAV/Business Central
kompetencer – vi siger velkommen til, ser frem til et godt samarbejde, og hermed er vi nu oppe på 17 besatte skriveborde her på kontoret i Sønderborg.