Velkommen til Søberg VVS

Ja, vi har svært ved at få armene ned, når vi ser på den tilgang af nye kunder og spændende projekter, der opstartes i denne tid.

Nu går turen til Søberg VVS A/S, der har valgt Consortio som deres nye og fremtidige ERP-leverandør og samarbejdspartner til et større projekt, hvor vi skal opgradere 2 ældre ERP/NAV-systemer med forskellige komplekse processer og forretningsgange, og begge med mange tilpasninger, til et nyt og moderne system i et Microsoft Dynamics 365 Business Central setup med fokus på brugen af standardprocesser.

Søberg VVS & Energiservice er den pålidelige, troværdige og professionelle samarbejdspartner der dækker hele Danmark, hvor de er specialister inden for deres felt, der dækker områderne: energi, bad, sanitet og VVS – med fokus på miljørigtige materialer og konkurrencedygtige løsninger.

Consortio skal levere et innovativt IT-setup, bestående af én central og skalérbar platform, hvor der med højere grad af smartness, digitalisering og automatisering dannes en fremtidssikret platform.

Vi takker for tilliden, og imødeser et godt projektforløb samt et langt og værdifuldt samarbejde.