Nyt SMV:Digital projekt hos Danfond

Vi er glade over at kunne offentliggøre, at Danfond har valgt Consortio IT til deres rådgiver og leverandør i et større SMV:Digital projekt – med fokus på Digital Omstilling – hvor Consortio har fået opgaven med at implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central, som bliver det nye ERP-system hos Danfond.

Danfond A/S er specialiseret i at drive handel og produktudvikling inden for kødbranchen, som med deres højt specialiserede medarbejdere hjælper leverandører og kunder med at navigere de internationale markeder for animalske proteiner og fedtstoffer

Vi er stolte over, at Danfond har valgt Consortio IT til deres rådgiver og samarbejdspartner, hvor vi som altid ser meget frem til at rådgive omkring ny teknologi, med fokus på ERP – og hvilken værdi dette kan medføre, så der kan høstes gevinster ved den digitale investering og implementering.

Vi kan også anbefale andre virksomheder, at tage et kig på www.smvdigital.dk med henblik på at søge tilskud til rådgivning/afklaring/opgradering/implementering af eksempelvis nyt ERP-system, ift. at styrke virksomhedens vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling og automatisering.

Der åbnes allerede op for en ny pulje igen her d. 12. april, hvor der denne gang kan ydes/søges på op til 50.000 kr. til rådgivning/hjælp til at digitalisere administrative processer som eksempelvis tidsregistrering, digitalisering af bilag, økonomistyring, kunde- og ordrestyring samt lagerstyring, herunder eksempelvis også indførsel af scannere.

Kontakt gerne Consortio IT, der som godkendt SMV:Digital rådgiver står klar ift. sparring, vejledning samt rådgivning ift. jeres næste digitaliseringsprojekt – herunder hjælp til konkrete ERP-projekter ift. analyse, potentialeafklaring og implementering.