Nyt SMV:Digital projekt hos Trimatic Automation A/S

Vi er glade for at kunne meddele, at Trimatic har valgt Consortio IT til deres rådgiver og leverandør i et større SMV:Digital projekt – med fokus på Digital Omstilling – hvor Consortio har fået opgaven med at afløse virksomhedens nuværende C5-løsning, ved først at have analyseret med fokus på at finde den rette digitale løsning, og nu efterfølgende skal implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central, som bliver det nye ERP-system hos Trimatic.

Trimatic er en højt specialiseret Sønderborg-virksomhed, der er markedsledende på alle typer styrings- og eltavler, og blandt de førende indenfor konstruktion/dokumentation af elektriske paneler ved hjælp af Eplan.

Vi er stolte over, at Trimatic har valgt Consortio IT til deres samarbejdspartner, og dette er allerede det 9. projekt, som vi gennemfører i SMV:Digital-regi, hvor vi som altid ser meget frem til at rådgive omkring ny teknologi, med fokus på ERP – og hvilken værdi dette kan medføre, så der kan høstes gevinster ved den digitale investering.

NB: Vi kan på det varmeste anbefale andre virksomheder at tage et kig på www.smvdigital.dk med henblik på at søge tilskud til rådgivning/afklaring/opgradering/implementering af eksempelvis nyt ERP-system, ift. at styrke virksomhedens vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling og automatisering – vi forventer, at der allerede her i januar annonceres nye puljer.
Kontakt ligeledes gerne Consortio IT, der som godkendt SMV:Digital rådgiver står klar ift. sparring, vejledning samt rådgivning ift. jeres næste digitaliseringsprojekt – herunder hjælp til konkrete ERP-projekter ift. potentialeafklaring og implementering.