Consortio IT er nu også blevet Microsoft Sølv Partner indenfor Small and Midmarket Cloud Solutions.

Efter at Consortio IT indenfor de seneste måneder er blevet belønnet med kompetencerne Microsoft Sølv Partner indenfor ”ERP” samt ”Cloud Platform”, så har Microsoft nu igen tildelt os en ny kompetence – denne gang endnu et sølv partnerskab indenfor området ”Small and Midmarket Cloud Solutions”.

Consortio IT har som dedikeret Microsoft partner fokus på ERP, og herunder specifikt Microsoft Dynamics NAV/Business Central – og kombineret med det voksende behov og ønsker for tjenester i skyen, så har vi med vores fokus og indsats bevist, at Microsoft anerkender og respekterer vores strategi, praktiske erfaring og tekniske kompetencer indenfor vores kerneområder.

Ambitionen og målsætningen hos Consortio IT er altid at besidde det højeste kompetenceniveau, at have certificerede medarbejdere med fokus på forretningsforståelse, samt at være blandt de bedste indenfor vores felt – og nu har vi så hermed på 3 vigtige områder fået beviset for, at vi efterlever de høje Microsoft krav, og bla. bestået flere Microsoft certificeringer, realiseret høje omsætningsmål, dokumenteret høj kundetilfredshed, leveret kontinuerlig vækst samt demonstreret vores færdigheder ved at have implementeret og opgraderet mange NAV løsninger i bla. Azure cloud set-ups samt

Kvalitetsstemplet fra Microsoft understreger, at Consortio IT har erfaringen og de tekniske kompetencer, der kræves, for at blive den foretrukne IT-udbyder/partner for strategisk forretningssoftware.

Consortio IT har på kort tid skabt et meget tæt og godt samarbejde med Microsoft og har adgang til den nyeste viden, værktøjer, support og ressourcer hos Microsoft grundet vores kompetencer og certificeringer – for vores kunder resulterer det i forrretningsværdi, som kun få certificerede partnere som Consortio IT kan tilbyde – og vi er glade for at kunne give vores nuværende og kommende kunder fordelene heraf.

Tag endelig fat i os, hvis vi kan være behjælpelige med rådgivning vedr. opgraderingsscenarier, implementering, udvikling, support eller demoer indenfor Microsoft Dynamics NAV/Business Central, Office 365, PowerBI eller Azure Cloud – vi vil så gerne føje værdi til jeres forretning med vores spidskompetencer og engagement.