Nyt sponsorat af Sønderjyske Herrehåndbold!

Consortio IT – din lokale Sønderjyske ERP partner, specialisterne indenfor Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central, sender med et nyt sponsorat af Sønderjyske Herrehåndbold et stærkt lokalt signal 💙
 
Søren Krog Nielsen, Direktør hos Consortio IT udtaler,
-Vi er glade og stolte over, at vi netop har indgået en ny samarbejds-/sponsoraftale med Sønderjyske Herrehåndbold, hvor vi fra den kommende sæson, som dedikeret samarbejdspartner har valgt at blive personlig sponsor for det unge lokale stortalent, Tobias Gregers Schmidt
 
-Vi ser frem til at følge Tobias, der netop har underskrevet en ny treårig kontrakt med klubben, og som nybagt student kan han nu fokusere 100% på håndbolden, hvor han også allerede er en fast bestanddel på det danske U20 Landshold. Ligeledes er vi taknemmelig for, at vi har muligheden for at være med til at fremme og udvikle eliteidrætten her i det sydlige Danmark.
Én sæson har Consortio IT været ombord og optegner allerede på deres andet år deres sponsorat.
 
-At en partner allerede på andet år vælger at tegne op på sit sponsorat som Consortio IT gør, vidner jo om at vi er på rette vej ift. vores samarbejde.
Consortio IT var også meget bevidste og insisterende på at det var Tobias Gregers Schmidt de gerne ville være personlig sponsor for, hvilket jeg synes også er et tegn på at Søren og Consortio IT har tænkt over og taget stilling til, hvad der vil give dem mest udbytte af deres sponsorat kombineret med støtte til den talentfulde og lokale ungdom, udtaler Sponsor & Salgschef Brian Grau.
 
-Vi imødeser den kommende sæson, og mange gode oplevelser og kampe på banen – samt gode stunder udenfor banen i det lyseblå netværk, udtaler Søren Krog Nielsen slutligt.