Nyt SMV:Digital projekt hos KILDE A/S Automation

Så går turen til Skive, hvor KILDE Automation har valgt Consortio IT til deres rådgiver og leverandør i et større SMV:Digital projekt, med fokus på Digital Omstilling.

KILDE Automation, der beskæftiger 90 medarbejdere, er en innovativ virksomhed, der udvikler og producerer en bred vifte af specialbyggede maskiner, automationsudstyr og produktionslinjer inklusiv robotintegration til bla. medico, thermoform og industri.

Vi er stolte over, at KILDE Automation har valgt Consortio IT til deres rådgiver – og dette er allerede det 7. projekt, som vi skal gennemføre i SMV:Digital-regi, hvor vi som altid ser meget frem til at rådgive omkring ny teknologi, med fokus på ERP – og hvilken værdi dette kan medføre, så der kan høstes gevinster ved den digitale investering.

NB: Vi kan på det varmeste anbefale andre virksomheder at tage et kig på www.smvdigital.dk med henblik på at søge tilskud til rådgivning/afklaring/opgradering/implementering af eksempelvis nyt ERP-system, ift. at styrke virksomhedens vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling og automatisering.

Kontakt ligeledes gerne Consortio IT, der som godkendt SMV:Digital rådgiver står klar ift. sparring, vejledning samt rådgivning ift. jeres næste digitaliseringsprojekt – herunder hjælp til konkrete ERP-projekter ift. potentialeafklaring og implementering.