Nyheder

Velkommen til Bank!

Vi er meget glade for at kunne annoncere, at Banke ApS netop har valgt Consortio til deres nye ERP-partner, hvor vi fremadrettet skal varetage den daglige drift og support på deres eksisterende Navision setup.

Velkommen til Mouritsen A/S

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at Mouritsen A/S i Vejle har valgt Consortio til deres nye ERP-samarbejdspartner og leverandør på et stort opgraderingsprojekt, hvor Consortio har fået til opgave at afløse det nuværende Navision-setup ved at implementere den nyeste cloud-version af Microsoft Dynamics 365 Business Central som virksomhedens fremtidige ERP-setup.

Velkommen til Fredericia Tankvognsudstyr!

Det er med glæde, at vi kan offentliggøre, at Fredericia Tankvognsudstyr har valgt Consortio til deres nye ERP-samarbejdspartner, hvor vi fremadrettet skal stå for den daglige drift og support på deres eksisterende Microsoft Dynamics 365 Business Central setup.

Opgradering hos RendbjergFavn

Vi er stolte over, endnu engang at skulle opgradere en af vores eksisterende kunder, RendbjergFavn – der efter et større opgraderingsprojekt og systemskifte tilbage i 2019, ifm. at RendbjergFavn som selvejende institution valgte at træde ud af driftsaftalen med kommunen, nu igen har søsat et spændende projekt sammen med os.

Velkommen til Sønderborg Værktøjsfabrik!

Vi er stolte over at kunne meddele, at Sønderborg Værktøjsfabrik har valgt Consortio til deres nye ERP-partner, hvor vi fremadrettet skal stå for den daglige drift og support på deres eksisterende Business Central setup.

Velkommen til KT Maskiner

Vi er glade over at kunne meddele, at KT Maskiner har valgt Consortio IT til deres rådgiver og leverandør i et større projekt - hvor Consortio har fået opgaven med at implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central, som bliver det nye ERP-system hos KT Maskiner, og afløseren for det nuværende Navision setup.

Velkommen til Danimex Communications A/S!

Vi er meget stolte over at kunne offentliggøre, at Danimex Communication har valgt Consortio til deres nye ERP-partner og leverandør, hvor vi fremadrettet skal stå for den daglige drift og support på deres eksisterende Business Central setup.

Velkommen til Lumidron!

Vi er meget stolte over at kunne offentliggøre, at Lumidron ApS har valgt Consortio IT til deres nye ERP-partner og leverandør, hvor vi fremadrettet skal stå for den daglige drift, udvikling og support på deres Business Central setup. Valget på Business Central faldt naturligt med Lumidrons strategi om at have alle IT systemer på en cloudbaseret platform.

Velkommen til Multigrid Materials

Vi er glade for at kunne annoncere, at Multigrid Materials har valgt Consortio til deres nye ERP-partner, hvor vi fremadrettet skal stå for den daglige drift og support på deres eksisterende Business Central setup.