Nyheder

Velkommen til SKAKS A/S

Vi er stolte over at kunne meddele, at Skaks har valgt Consortio til deres nye ERP-partner, hvor vi fremadrettet skal stå for den daglige drift, udvikling og support på deres eksisterende Business Central setup.

Velkommen til SKY-LIGHT A/S!

Vi er meget stolte over at kunne offentliggøre, at SKY-LIGHT har valgt Consortio til deres nye ERP-samarbejdspartner, hvor vi fremadrettet skal stå for den daglige drift og support på deres eksisterende Business Central setup.

Velkommen til Chr. Panbo A/S!

Vi er meget glade for at kunne meddele, at Christian Panbo Træhuse har valgt Consortio til deres nye ERP-samarbejdspartner og leverandør på et opgraderingsprojekt, hvor Consortio har fået til opgave at afløse det nuværende IT-setup ved at implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central som virksomhedens fremtidige ERP-setup.

Så går turen til P. Lindberg Industri A/S!

Vi er meget stolte over at kunne offentliggøre, at P. Lindberg Industri i Gram har valgt Consortio IT som deres samarbejdspartner og leverandør på et stort opgraderingsprojekt, hvor Consortio har fået til opgave at afløse virksomhedens nuværende IT-setup ved at implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central som virksomhedens fremtidige ERP-setup.

Consortio vinder Årets Vækstpris 2023

Ved Årets Business Event - en festaften arrangeret af Sønderborg Vækstråd, hvor erhvervslivet hyldes og fejres, blev vi anerkendt for vores vækst og flotte resultater med hæderen og den fornemme titel ”ÅRETS VÆKSTVIRKSOMHED” i Sønderborg Kommune - prisen gives til en virksomhed, der over en årrække har skabt bemærkelsesværdige præstationer, herunder høj vækst og en solid bundlinje

Velkommen til Halmselskabet Danmark!

Vi er rigtig glade for at kunne meddele, at Halmselskabet har valgt Consortio IT til deres samarbejdspartner og leverandør til et projekt, hvor Consortio har fået til opgave at afløse virksomhedens nuværende IT-setup ved at implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central, som virksomhedens fremtidige ERP-setup.

Velkommen til GMV A/S!

Vi er stolte over at kunne meddele, at GMV har valgt Consortio til deres nye ERP-samarbejdspartner, hvor vi fremadrettet skal stå for den daglige drift og support på deres NAV-setup.