Nyheder

CONSORTIO IT KÅRET TIL SUCCESVIRKSOMHED 2023!

Consortio IT har netop modtaget erhvervsprisen ”Succesvirksomhed 2023”, en pris der overrækkes til de virksomheder, som år efter år skaber solide resultater, god og stabil indtjening og soliditet, vækst og udvikling lokalt.
Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed 2023” hylder eliten af SMV-virksomheder (små og mellemstore virksomheder) i dansk erhvervsliv. Der er i Danmark blandt over 300.000 virksomheder, udvalgt de 1.000 bedste, og her er Consortio IT iblandt det lille udsnit af foregangsvirksomheder.

Velkommen til Contino!

Så går turen til Padborg, hvor vi er glade for at kunne byde velkommen til Contino, der har valgt Consortio IT til deres fremtidige ERP-partner, hvor vi vil stå for den daglige drift og support på deres Microsoft Dynamics 365 Business Central setup.

Vi vækster og styrker vores kompetencer!

Vi er meget glade og stolte over, at vi her i august har haft fornøjelsen af at byde endnu 2 nye medarbejdere velkommen her hos Consortio – denne gang er det Duane Goodman og Michael Frederiksen, der begge starter i rollen som NAV/Business Central Konsulent.

Velkommen til Gilpa

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Gilpa, der har valgt Consortio IT til deres nye ERP-samarbejdspartner, hvor vi nu påbegynder opgraderingen af Gilpas nuværende NAV-setup til Microsoft Dynamics 365 Business Central – og efterfølgende skal stå for den daglige drift og support.

Velkommen til All Tyres A/S

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til All Tyres, der har valgt Consortio til deres nye ERP-samarbejdspartner, hvor vi fremadrettet vil stå for den daglige drift og support af deres Microsoft Dynamics Business Central setup.

Velkommen til GreenTec

Vi er stolte over at kunne annoncere, at GreenTec har valgt Consortio IT som deres partner og leverandør på et stort opgraderingsprojekt fra C5 til Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Nyt SMV:Digital projekt hos Danfond

Vi er glade over at kunne offentliggøre, at Danfond har valgt Consortio IT til deres rådgiver og leverandør i et større SMV:Digital projekt - med fokus på Digital Omstilling - hvor Consortio har fået opgaven med at implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central, som bliver det nye ERP-system hos Danfond.

Opstart af stort projekt hos Lotek!

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at Lotek har valgt Consortio IT som deres partner og leverandør på et stort opgraderingsprojekt fra NAV til Microsoft Dynamics 365 Business Central.