Nyheder

CONSORTIO IT VÆKSTER

Hos Consortio IT kan vi med stor glæde se tilbage på år 2021, vort mest travle år indtil nu - og da denne positive udvikling ser ud til at fortsætte, har vi i nogen tid ledt efter nye og større lokaler.

Velkommen til E. Marker

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at E. Marker har valgt Consortio IT som deres partner og leverandør på et stort opgraderingsprojekt fra C5 til nyeste version af Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Velkommen til HAMAG

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til Hamag, der har valgt Consortio til deres nye ERP-samarbejdspartner, hvor vi vil stå for den daglige drift og support på deres Microsoft Dynamics Business Central setup.

Nye Intrastat regler

Der er nye krav til indrapportering af Intrastat fra januar 2022 og fremefter. I den sammenhæng, har Microsoft lavet ændringer til de supporterede versioner af Dynamics NAV og Business Central.

Microsoft Partner Pledge

Consortio IT har i dag sammen med Microsoft underskrevet løftet – hvor vi tager ansvar og forpligter os til at fremme grøn, inkluderende og ansvarlig digital transformation

Velkommen til Izabela

Vi har i denne uge haft fornøjelsen af at byde Izabela velkommen til Consortio. Izabela er i gang med hendes 5. og sidste semester på Datamatiker-uddannelsen, og er i den forbindelse startet i 10-ugers erhvervspraktik hos os, hvorefter hun skal skrive sin afsluttende hovedopgave ved Consortio.