Nyheder

Velkommen til Izabela

Vi har i denne uge haft fornøjelsen af at byde Izabela velkommen til Consortio. Izabela er i gang med hendes 5. og sidste semester på Datamatiker-uddannelsen, og er i den forbindelse startet i 10-ugers erhvervspraktik hos os, hvorefter hun skal skrive sin afsluttende hovedopgave ved Consortio.

Velkommen til Eickemeyer

Det er med stor glæde, at vi kan byde Eickemeyer velkommen som ny kunde her hos Consortio IT.

Eickemeyer har fokus på det veterinære marked og går efter at opfylde selv den mest avancerede dyrlæges behov. Eickemeyer sælger veterinærmedicinsk udstyr, kurser og efteruddannelser til dyrlæger og veterinærsygeplejerske, samt udfører reparationer og eftersyn af udstyr.

Velkommen til Scancab og Scanwipers!

Vi er stolte over at kunne byde Scancab A/S og Scanwipers A/S velkommen som nye kunder her hos Consortio IT.

Scancab er førende indenfor design og fremstilling af kabiner og kontrolrum til industri, marine og offshore. Scanwipers er et datterselskab i Scancab-koncernen, der producerer vinduesviskere til den maritime sektor.

Er du vores nye kollega?

Brænder du for at arbejde med ERP og forretningsprocesser? Begejstres du af digitalisering og de nyeste softwareteknologier? Forstår du vigtigheden af kvalitet og god service, trives du med at arbejde agilt, samt arbejde i teams med høj aktivitet og en hverdag fyldt med spændende udfordringer?

Velkommen til SwipBox!

Vi er glade for at kunne byde velkommen til SwipBox, der har valgt Consortio IT til deres nye ERP-leverandør og samarbejdspartner.

SwipBox skal have implementeret Microsoft Dynamics 365 Business Central, der ifm. øget vækst skal understøtte behovet for standardisering af processer og procedurer.
SwipBox er en ung og innovativ techvirksomhed, der leverer løsninger indenfor pakkebokse og virksomheden er sat i verden for at digitalisere de mange analoge pakker, der hver dag leveres til tusinder af forbrugere verden over.

Dansani opgraderer til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Vi er stolte over, endnu engang at skulle opgradere vores kunde, Dansani Danmark – der efter et større opgraderingsprojekt tilbage i år 2016-2017 nu igen har søsat et stort projekt sammen med os.

Der skabes værdi gennem ERP – og denne gang går turen fra Microsoft Dynamics NAV til Microsoft Dynamics 365 Business Central, der som det digitale omdrejningspunkt skal støtte op omkring Dansanis produktion, kvalitet, behov og leveringssikkerhed – og ikke mindst understøtte den fremtidige vækst.

Så går turen til GS-Eurolaser A/S

Vi er stolte over at kunne annoncere, at GS-Eurolaser har valgt Consortio IT som deres partner og leverandør på et stort opgraderingsprojekt fra C5 til Microsoft Dynamics 365 Business Central – vi siger velkommen til, takker for tilliden og ser frem til et godt samarbejde.