Danmarks bedste it-virksomheder 2023 er netop kåret.

Consortio IT indtager en imponerende 67. plads blandt de bedste i hele DK !

Computerworld har hvert år siden 1996 kåret Danmarks dygtigste it-virksomheder, hvor det aktuelle styrkeforhold belyses. Consortio IT er sammen med resten af den store danske it-branche blevet analyseret – og fået nærstuderet årsregnskabet (med udgangspunkt i de seneste 2 års regnskaber).

I hovedkategorien ”TOP 100 – Danmarks dygtigste it-virksomheder” opnår Consortio en meget flot placering som nr. 67. Ligeledes får Consortio også stor anerkendelse indenfor special-/branchekategorierne ”ERP, CRM og HRM” med en flot 11. plads, samt en placering som nr. 33 indenfor den fornemme kategori ”Danmarks bedste Software virksomheder” .

Vi ser det som et kæmpe skulderklap, og er meget glade og uhyre stolte over denne hæder og anerkendelse, ikke mindst, at Consortio allerede efter blot 7 års virke er med blandt de 100 dygtigste it-virksomheder i Danmark – der skal igen lyde en stor TAK til alle vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere .

—-

Den danske it-branche består af ca. 5.000 virksomheder, og havde i 2022 en samlet omsætning på over 300 mia. kr. fordelt på over 100.000 ansatte, og blandt alle disse, har Computerworld (igen) i år lavet den store anerkendte analyse af branchen kendt som TOP-100 – hvor der i år er 605 danske virksomheder i it-branchen, der opfylder de opstillede krav og kriterier ift. vækst, effektivitetsgrad, forretningsprocent af egenkapitalen samt afkastningsgrad.

Kontakt gerne Consortio, hvis vi med succes sammen skal realisere jeres digitale omstilling eller gennemføre jeres næste ERP-projekt.