Consortio skal implementere SMV:Digital projekt hos Larsen Strings

Consortio skal implementere SMV:Digital projekt hos Larsen Strings
Vi er meget stolte over, at Larsen Strings har valgt Consortio IT til deres rådgiver og leverandør i et større SMV:Digital projekt – med fokus på Digital Omstilling – hvor Consortio har fået opgaven med at skulle implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central, som bliver det nye ERP-system hos Larsen Strings.

Larsen Strings A/S er etableret i 1995, og i dag produceres og markedsføres globalt en bred vifte af verdensberømte højkvalitets-strenge til strygeinstrumenter.

Dette er det 6. projekt, som vi nu skal gennemføre i SMV:Digital-regi, og vi ser som altid meget frem til at implementere ny teknologi og tilføre værdi, så vores kunde kan høste gevinsterne ved den digitale investering.

Vi takker Larsen Strings for tilliden, og ser frem til et værdiskabende projekt og langt samarbejde.

NB: Vi kan på det varmeste anbefale andre virksomheder, til også at tage et kig på www.smvdigital.dk hvor der løbende annonceres nye tilskudspuljer til rådgivning/afklaring/opgradering/implementering af eksempelvis nyt ERP-system, ift. at styrke virksomhedens vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling og automatisering.

Kontakt ligeledes gerne Consotio IT, der som godkendt SMV:Digital rådgiver står klar ift. sparring, vejledning samt rådgivning ift. jeres næste digitaliseringsprojekt – herunder hjælp til konkrete ERP-projekter ift. potentialeafklaring og implementering.