CONSORTIO IT VÆKSTER – OG FLYTTER SNART I STØRRE LOKALER

Hos Consortio IT kan vi med stor glæde se tilbage på år 2021, vort mest travle år indtil nu – og da denne positive udvikling ser ud til at fortsætte, har vi i nogen tid ledt efter nye og større lokaler.

I vores søgen har vi fundet de perfekte rammer, og vi er meget glade og stolte over at kunne offentliggøre, at vi her til marts måned flytter ud af vores kontor på Kongevej 28, for at indtage dobbelt så meget plads i Erhvervsparken Møller & Co. i Sønderborg, hvor der indrettes optimale faciliteter, der passer lige til os – og med plads til endnu mere udvikling og vækst.

Consortio IT har de seneste år oplevet en flot vækst i både omsætning og medarbejdere, og det er kun lidt over 5 år siden, at vi startede op med 3 ansatte. Den store efterspørgsel efter lokale IT-kompetencer indenfor ERP ser ikke ud til at aftage, og har indtil nu resulteret i, at vi nu er 14 medarbejdere, og har mere travlt end nogensinde.

Vi ser rigtig meget frem til at kunne vise vores fine nye lokaler frem til alle vores kunder og samarbejdspartnere, og det forventer vi at kunne gøre ved en reception i april måned.