Vi gentager sidste års succes, og inviterer til Microsoft Dynamics NAV/Business Central seminar, hvor vi er klar til at dele alle nyheder og muligheder i Microsoft Dynamics NAV/Business Central.

For at vores kunder og andre interesserede kan blive opdateret på de dugfriske nyheder, samt få indsigt i de muligheder og fordele, der kan bidrage til at understøtte forretningen, vil vi afholde et rigtigt spændende Microsoft Dynamics NAV/Business Central seminar i Sønderborg.

Uanset, om du er nysgerrig på den nyeste version af NAV/Business Central, har et ønske om at opgradere eller købe/leje en ny ERP-løsning, høre om Microsoft anno 2019, eller opleve hvordan nogle af vores kunder arbejder i NAV/Business Central – så reserver allerede nu datoen:

MANDAG d. 25. november fra kl. 9:00-12:30 – arrangementet foregår i Kinorama Biografen, Sønderborg (Kastanje Alle 3, Borgen).

På seminaret, vil vi gennemgå de vigtigste nyheder, tiltag og fremtidsplaner fra både Microsoft og Consortio IT, med fokus på NAV/Business Central – emner og områder vil være:

 • Introduktion og demo af Dynamics 365 Business Central med fokus på de forskellige versioner, ny og forbedret funktionalitet og integration, licensmuligheder, priser og Roadmap
 • Tekniske ændringer på Business Central platformen som eksempelvis webklient, extensions, performance, genvejstaster
 • Forskellige Business Central opgraderingsscenarier fra NAV til Business Central – bør man opgradere til WEB klienten – og hvornår?
  • Det er afgørende, at alle vores nuværende kunder inden for den kommende tid, tager stilling til deres opgraderings-strategi og timing for at sikre et optimalt fremtidigt setup og samtidigt sikre, at man udnytter de tidsbegrænsede kampagnetilbud, som Microsoft har lige nu ift. opgradering fra NAV til Business Central.
  • Vi vil gennemgå forskellige opgraderingsscenarier, der så kan danne udgangspunkt for videre individuel dialog og rådgivning.
 • Microsoft anno 2019 – få en introduktion til Microsofts nye verden, hvor de tager et større ansvar i løsningen, end vi har været vant til – hvorfor gør de det?
  • Vores partner, Arrow – viser forskellige løsninger, der bygger på Microsoft Services, og hvorfor man ikke altid selv behøver at genopfinde hjulet.
 • Kundecase – Frøslev Træ fortæller om deres erfaringer med ”JobManager”
  • ”JobManager” er et produkt der bla. kan registrere komme/gå og indsamle data til lønkørsel etc., som Consortio har implementeret i deres NAV setup. Frøslev Træ giver indsigt i løsningens funktionalitet, hvordan implementeringsforløbet så ud, og hvilken værdi det har givet.

Det er gratis at deltage, og vi anbefaler allerede nu at reservere en plads, tilmelding sendes til skn@consortio.dk senest d. 15. november – vi glæder os til at byde dig velkommen.

Og så ikke en tur i biografen uden en god film – vi kvitterer med 2 biografbilletter til alle, der deltager.