Consortio IT gearer til vækst

Med en stærk tro på fremtiden og potentialet i virksomheden udvider Consortio IT ApS ejerkredsen, forstærker bestyrelsen og investerer i fremtiden med nyt domicil.

Efter at Consortio IT startede op i september 2016, er ejerkredsen nu blevet udvidet med SELF ApS, der har købt 20%. SELF ApS er ejet af Jesper Schack og Bettina Bekke, der begge indtræder i bestyrelsen, med Bettina Bekke som bestyrelsesformand. Med Bettina og Jesper i bestyrelsen, tilføjes der ledererfaring og forretningskompetencer, som kan være med til at understøtte væksten og potentialet i Consortio IT.

Allerede i dag har Consortio IT realiseret en kraftig vækst og fået godt fat i markedet indenfor levering og implementering af ERP-løsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision).

Consortio IT har i dag flere end 30 kunder primært i Syddanmark og står i en gunstig situation med hensyn til at fortsætte væksten, idet der generelt er en øget fokus på digitalisering og optimering af IT-løsninger. Det er desuden lige lykkes at vinde den første kunde i Nordtyskland, hvilket ligeledes er et marked med kæmpe potentiale i forhold til digitalisering og implementering af moderne ERP-løsninger

Det strategiske fokus og de høje forventninger til fremtidig vækst har også resulteret i, at Consortio IT pr. 1. december flytter ind i nye og større lokaler på Kongevej 28. Der søges samtidigt aktivt efter nye medarbejdere, der sammen med det eksisterende team på 10, brænder for at give kunderne den bedste service i branchen og som også kan begå sig på det tyske marked.

Consortio IT ApS er stiftet af Claus Rasmussen, Søren Krog Nielsen og Derk Bernhard i september 2016. For yderligere information kontakt venligst Søren Krog Nielsen eller Claus Rasmussen.

Den 1. oktober havde JysdskeVestkysten en god artikel om det nye setup som du kan læse her:

Succesfuldt it-firma får mere plads