Vi er nu en godkendt rådgiver hos svm:digital

Consortio IT er stolte over at kunne meddele, at vi nu er godkendt rådgiver hos SMV:Digital

Kort fortalt, så er SMV:Digital et program, der understøtter den digitale omstilling, automatisering eller e-handel hos danske små- og mellemstore virksomheder. Gennem programmet kan der søges om tilskud til at få en godkendt rådgiver tilknyttet, som kan vejlede m.m. i digitaliseringsprocessen, herunder til konkrete projekter om potentialeafklaring og implementering.

Typiske scenarier vi ser, er opgradering af virksomheders ERP-system, indførsel af webshop eller andre 3. parts produkter, der understøtter den digitale omstilling/automatiserer arbejdsgange – og i disse tilfælde kan der flere gange årligt ansøges om tilskud hos SMV:Digital til ovennævnte projekter.

Consortio IT kan hjælpe virksomheder, hvad enten der ønskes afklaring eller hjælp til implementering ift. den digitale omstilling. Vi kan bidrage med at skabe overblik samt viden omkring, hvilke teknologiske muligheder, der er i markedet, og hvordan de kan implementeres og optimeres i virksomhedens forretningsprocesser.

Uanset, hvorvidt man allerede har fået offentlig støtte til et digitaliseringsprojekt, eller måske mangler inspiration til, hvordan man kan udnytte mulighederne ift. at få offentlig støtte til digitalisering, så kan Consortio IT agere sparringspartner – både i form af potentialeafklaringer og implementering.

Consortio IT er en del af SMV:Digitals rådgiverkartotek, hvor Søren Krog Nielsen som godkendt rådgiver, kan vejlede ifm. den digitale transformation. Så kontakt os ift. dit næste projekt – sammen kan vi realisere jeres ambitioner og den digitale omstilling,

Et projekt kan have to forskellige hovedformål: potentialeafklaring eller implementering. Din ansøgning må gerne indeholde elementer af begge formål – nye puljer forventes at åbne i efteråret 2020 og udmøntes efter først-til-mølle-princippet – læs mere om hjælp til den digitale transformation, betingelser, ansøgning og tilskud på SMV:Digitals hjemmeside – smvdigital.dk